Greșeala care ar fi împiedicat-o pe Georgiana Lobonț să rămână însărcinată a treia oară: „M-am dus să îmi pun...”. Cine a întors-o din drum pe artistă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 iul 2023, 10:45

Artista a mers la doctor, pentru a face procedura, dar medicul a refuzat să îi monteze steriletul

Sursa: Facebook

După ce a adus pe lume cel de-al doilea copil și după ce s-a recuperat în urma nașterii, Georgiana Lobonț luase o decizie care ar fi împiedicat-o să mai rămână însărcinată cu cel de-al treilea copil. Din fericire, a ascultat de medicul pe care l-a consultat și, acum, se bucură de minunea care s-a întâmplat în viața ei.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au fost invitați în cadrul emisiunii ”Teo Show”, unde au vorbit despre vestea pe care au dat-o în urmă cu o săptămână, despre al treilea copil, dar și despre problemele pe care le-au întâmpinat la prima naștere.

Georgiana Lobonț a fost la un pas de a nu mai rămâne însărcinată

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, și-au exprimat, de mai multe ori, dorința de a avea trei copii.

Deși au crezut că nu se va mai putea, într-un moment în care nu au planificat-o, sarcina și-a făcut apariția. Cei doi radiază de fericire și declară că sunt împliniți pe deplin.

Cu toate că, acum, vorbește cu zâmbetul pe buze despre copiii ei, Georgiana Lobonț era la un pas să nu mai poată rămâne însărcinată, dacă ar fi acceptat să i se monteze un sterilet. Artista a mers la doctor, pentru a face procedura, dar medicul a refuzat să îi monteze steriletul, fiind convins că, în viitor, avea să mai aducă pe lume un copil.

Citește și: Locul inedit în care Georgiana Lobonț și-a făcut testul de sarcină: „Am găsit un câmp și, în lanul de mălai...”. Artista este însărcinată în aproximativ șase săptămâni

„După ce am născut-o pe Irina, după ce au trecut acele luni în care te vindeci, te recuperezi, m-am dus la domnul doctor, cum cred că merg multe femei, să își pună sterilet (...). 

Când m-am dus să îmi pun sterilet, a spus «Nu, lasă. Eu cred că o să mai faci un copil. Nu chiar acum, dar o să vezi că o să mai faci»”, a povestit Georgiana Lobonț.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Experiența neplăcută trăită de artistă, în timpul primei sarcini

Deși nu a vrut să intre în detalii, nașa lui Armin Nicoară a recunoscut faptul că a trecut printr-o experiență neplăcută cu doar câteva zile înainte de a-și aduce pe lume primul copil. Artista a decis să renunțe la medicul cu care urma să nască, a ieșit pe semnătură din spital, a plecat la un alt medic recomandat de o persoană apropiată și, a doua zi, l-a născut pe Edi.

La sarcina cu Edi, trebuia să nasc la stat și, acolo, am avut o problemă cu doamna doctor, o experiență foarte neplăcută, aveam și 23 de ani. Am plecat la privat(...) Eu am născut pe colinde, că am născut în decembrie, pe colindele mele și a fost o atmosferă foarte plăcută, și familiară, și intimă (...)”, a mai povestit aceasta.

Citește și: Când va naște Georgiana Lobonț cel de-al treilea copil. Artista a aflat în câte luni este însărcinată: „Ce binecuvântare”

Georgiana Lobonț încă nu știe ce sex are copilul și, atunci când se va vedea la ecografie ce are, vrea să organizeze o petrecere la care se află dacă va avea fată sau băiat.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!