Grasu XXL și Laura Andreșan se despart! Prima declarație a artistului

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 04:15
Grasu XXL, Laura Andreșan și soția

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit. Artistul a confirmat separarea.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a anunțat pe contul lui Grasu XXL.

Zvonuri despre despărțirea celor doi au mai apărut și în urmă cu doi ani, însă acum totul este confirmat.

Laura Andreșan își exprimase și în trecut nemulțumirea pentru faptul că Grasu XXL, pe numele său real Dragoș Nichifor, nu i-a oferit atenția necesară în relație.

"Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie.

Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că de fapt nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc.
Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi"
, declara Laura Andreşan.

Grasu XXL și Laura Andreșan, o relație discretă

Grasu XXL și Laura Andreșan au o relație de 12 ani, dar lumea a aflat că sunt împreună la ceva vreme de când începuseră să formeze un cuplu.

Fetița celor doi are un an și jumătate, născându-se în luna iunie a anului trecut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Da... tu, bărbosule, nu miroși a mami mea. Bine, stau și cu tine cinci minute, că simt că ești de treabă”, scria Laura Andreșan în dreptul unei fotografii cu Grasu XXL și cu fiica lor. 

„Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat.

Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, declara Grasu XXL pentru Click după ce a devenit tătic.

Grasu XXL și Laura Andreșan au 38 de ani.

Cunoscută drept "Profa de sex", Laura Andreșan a absolvit psihologia. Ea și-a făcut un nume în showbiz în timp ce era ziaristă și a fost implicată într-un scandal cu Liviu Negoiță, fost primar al sectorului 3 al Capitalei.

Citeste si: Grasu XXL si Laura Andresan prima apritie impreuna ca si cuplu. Cei doi se iubesc de 8 ani!

 

 

Taguri: