Gigi Becali si-a vazut visul cu ochii! Si-a publicat si cea de-a doua carte

Publicatia se numeste „Becali si Steaua” iar in paginile scrise latifundiarul povesteste cum a preluat echipa mult-iubita si cat de greu i-a fost sa formeze cei mai buni fotbalisti din Rominia.

„Incep prin a cere iertare tuturor celor pe care i-am jignit, (…), tuturor celor pe care i-am suparat cu iesirile mele, atat prin declaratii, cat si prin comportament. ”.

Asa isi incepe Gigi Becali ultima carte scrisa din penitenciarul Poarta Alba. Se pare ca linistea din spatele gratiilor l-a inspirat mai ceva ca pe un romancier. Penita si foaia alba de hartie i-au fost sfinte milionarului - toate gandurile pe care nu si le-a exprimat prin viu grai, Becali le-a transpus in randuri de carte.

In cele 11 capitole, Gigi Becali relateaza ascensiunea si declinul echipei Steaua, relatia pe care a avut-o cu jucatorii, dar si cat de importante sunt pentru el familia si credinta in Dumnezeu.

Gigi Becali scrie in noua carte ca Dumnezeu a fost cel care l-a indrumat sa preia echipa Steaua. Si se pare ca Cel de Sus l-a inzestrat si intr-ale condeiului! Si-a aratat maiestria scrisului atunci cand a inceput sa combine pilde din biblie cu povesti despre afacerile de pe terenul de fotbal.

Volumul scris de Gigi Becali nu a aparut pe piata. A fost tiparit in doar cateva exemplare pentru rude si prieteni, insa, fanii Stelei ar da o avere numai ca sa aiba o copie a lor.

Gigi Becali a fost mai activ ca niciodata in perioada detentiei. A muncit la Academia lui Gheorghe Hagi si a scris doua carti - „Muntele Athos, patria ortodoxiei” si „Becali si Steaua”. Toate aceste activitati i-au redus simtitor pedeapsa. Prin urmare, in luna aprilie poate cere comisiei penitenciarului eliberarea conditionata.

Gigi Becali a fost incarcerat la sectia exterioara a penitenciarului Poarta Alba in octombrie 2013. A primit o pedeapsa de 3 ani in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale si un spor de 6 luni  in dosarul „Valiza”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate