Giani Kirita, dezvaluiri uluitoare despre fostii sai adversari de la Exatlon! "El nu poate sa il suporte pe Ionut nici in ziua de astazi!" Iata ce anume a iesit la iveala din culisele echipei Razbonicilor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mai 2018, 16:15

Giani Kirita a facut dezvaluiri inedite din culisele echipei fostilor sai adversari.

Invitat in platoul "WOWBiz", Giani Kirita a vorbit deschis despre fostii sau adversari de la Exatlon. Acesta a declarat ca Echipa Razboinicilor nu a avut niciodata un lider adevarat, deoarece niciunul dintre concurenti nu are calitatile, varsta si experienta necesare pentru a deveni liderul grupului.

"Ei nu au calitati de lider! Ei au luat-o individual! Stefan si Alex au facut echipa si il accepta pe Ionut pentru ca trebuie sa fie acolo, dar Stefan nu poate sa-l suporte pe Ionut nici in ziua de azi! E altceva acolo! Bisericuta aia, Stefan cu Alex,

contra lui Ionut! Dar Ionut e intr-o forma buna si nu au ce sa-i faca, aici e problema lor grava!", a spus Giani Kirita.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!