Gestul incredibil pe care îl face Raluca Bădulescu de fiecare dată când trece pe lângă atelierul lui Răzvan Ciobanu. A izbucnit în lacrimi după ce a făcut dezvăluirea

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 12 mai 2021, 01:06
Raluca Bădulescu, în lacrimi în momentul în care a vorbit despre Răzvan Ciobanu
Sursa: Captură KANAL D

Deși au trecut doi ani de când Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident de mașină, Raluca Bădulescu nu poate vorbi despre el la trecut. Ce face vedeta de fiecare dată când trece pe lângă atelierul regretatului creator de modă?

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu i-a șocat și îndurerat pe toți apropiații lui. Vestea a picat ca un trăsnet inclusiv pentru Raluca Bădulescu, cea care l-a cunoscut, i-a devenit prietenă și a lucrat alături de el. Ce dezvăluire a făcut vedeta despre Răzvan Ciobanu?

Raluca Bădulescu nu l-a uitat pe Răzvan Ciobanu! Ce face în memoria acestuia?

La înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au participat o mulțime de persoane, iar printre ele s-a aflat și Raluca Bădulescu.

Ulterior, au apărut zvonuri potrivit cărora vedeta ar fi participat la înmormântare doar pentru imagine. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Raluca Bădulescu a lămurit acest aspect și a profitat de ocazie pentru a face o dezvăluire emoționantă. 

Citeste si: Cine este și cum arată soțul Ralucăi Bădulescu? Jurata de la "Bravo, ai Stil!", totul despre relația cu Florin

Jurata de la Bravo, ai stil! a mărturisit că nu l-a condus pe ultimul drum pe Răzvan Ciobanu pentru imagine, ci pentru că așa a simțit, având în vedere că i-a legat o frumoasă prietenie. Mai mult decât atât, Raluca Bădulescu refuză să vorbească despre Răzvan Ciobanu la trecut și a povestit că se întâmplă de multe ori să vorbească cu el și să îl salute de fiecare dată când trece pe lângă atelierul lui. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Raluca Bădulescu s-a emoționat în momentul în care a vorbit despre regretatul creator de modă, spunând despre el că a fost un om minunat și iubit de toată lumea.

„Nu știu cine s-ar putea gândi la așa ceva, nu știu, eu sper că nimeni nu s-a gândit realmente la așa ceva. Răzvan Ciobanu a fost parte din viața mea și a fost parte din viața noastră, de-o viață.

Înseamnă, eu nu vreau să spun că a însemnat, el este alături de noi. Înseamnă atât de mult pentru noi, iar plecarea lui...Să știi că și la el la înmormântare am plâns și cred că este unul dintre cele mai grele momente pe care le-am trăit vreodată. Ce s-a întâmplat cu Răzvan nu pot să calific, l-am iubit și îl iubesc enorm. Răzvan a fost un înger, un coleg extraordinar, un prieten extraordinar, atât pentru mine, cât și pentru prietenii mei.
Toți cei care l-am cunoscut știm ce om minunat este, pentru că pentru mine este. Știi că eu uneori vorbesc cu el? Știi că el are atelierul foarte aproape de locul unde locuiesc eu și de fiecare dată când trec cu mașina pe lângă atelier îl salut și îl pup. Da, m-am emoționat. Răzvan, te iubesc, tu știi că te iubim cu toții.”
, a spus Raluca Bădulescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Raluca Bădulescu, dezvăluiri surprinzătoare, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!