Gestul impresionant făcut de mai mulți realizatori de tatuaje. Cum vor să ajute în lupta împotriva coronavirusului?

Author: B.H.

Este o perioadă în care chiar și cel mai mic ajutor contează, astfel că gestul făcut de mai mulți realizatori de tatuaje i-a impresionat pe medici. Iată cum vor să ajute în lupta împotriva coronavirusului.

Răspândirea coronavirusului a devenit o problemă majoră la nivel mondial, iar autoritățile caută în permanență soluții pentru a putea ține sub control această criză.

Pe lângă apariția unor noi cazuri de infectare cu COVID-19, medicii din întreaga lume se mai confruntă cu o altă problemă gravă: lipsa echipamentelor de protecție.

Citeste si: Horoscop 31 martie. Zodia care va pune capăt unui capitol dureros din viața ei

Gestul impresionant făcut de mai mulți realizatori de tatuaje. Cum vor să ajute în lupta împotriva coronavirusului?

Pentru că virusul se transmite rapid, medicii care se ocupă de persoanele infectate cu coronavirus au nevoie de un echipament special, însă cu greu acesta mai poate fi găsit.

Din dorința de a se implica activ în lupta împotriva coronavirusului, mai mulți realizatori de tatuaje din New York au decis să ofere medicilor mănușile pe care le foloseau în saloanele lor înainte de izbuncirea crizei.

Citeste si: Primul ventilator mecanic creat de români a trecut de primul test de funcţionare. Video

"Realizatorii de tatuaje chiar înțeleg necesitatea echipamentelor de protecție. Toți artiștii tatuatori pe care îi cunosc sunt foarte supărați că se află acasă și că nu își pot face treaba.", a spus Michelle Myles, asociat la un salon de tatuaje din New York, potrivit cnn.com.

Radu și Xenia, în pragul despărțirii! Aflați care sunt motivele pentru care Xenia a decis să pună capăt relației lor, miercuri, 31 august, în Casa iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D!

Cum salonele de tatuaje sunt închise în această perioadă din cauza pandemiei de coronavirus, cei care au astfel de afaceri au considerat că este o alegere inspirată să doneze personalului medical echipamente de protecție, mai ales în contextul în care în SUA numărul de îmbolnăviri este în continuă creștere.

Citeste si: Europa depăşeşte pragul de 25.000 de decese de covid-19

 

 


Cookies