GEST NEASTEPTAT: Un tanar a gasit 30.000 de euro pe un bulevard din Bucuresti si a dat banii Politiei! Ai fi procedat la fel?

GEST NEASTEPTAT: Un tanar a gasit 30.000 de euro pe un bulevard din Bucuresti si a dat banii Politiei! Ai fi procedat la fel?

La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, un tanar de 21 de ani a anuntat ca a gasit o importanta suma de bani in timp ce mergea pe Bulevardul Timisoara, din Sectorul 6, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Politiei Capitalei.

Politistii au mers in zona indicata de tanar, stabilind ca este vorba despre peste 30.000 de euro. Banii au fost ridicati atunci pentru continuarea cercetarilor si identificarea persoanei care i-a pierdut.

Intrucat pana in prezent nu s-a reusit identificarea acesteia, politistii bucuresteni fac apel la persoana care a pierdut banii sau la orice alta persoana care ar putea oferi informatii sa vina la sediul Sectiei 22 Politie, din strada Brasov nr. 19.

"Mentionam faptul ca, in conformitate cu prevederile art. 292 din Codul Penal, declararea necorespunzatoare a adevarului facuta in fata organelor de politie, reprezinta infractiunea de fals in declaratii si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. De asemenea, fapta de a nu preda in termen de 10 zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al sau reprezinta, conform art. 216 din Codul Penal, infractiunea de insusire a bunului gasit si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la trei luni sau cu amenda", se mai arata in comunicatul citat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate