GEST EXTREM: S-A SINUCIS dupa ce a fost dat afara de la locul de munca. Ii era teama ca nu mai poate plati ratele la banca VIDEO

GEST EXTREM: S-A SINUCIS dupa ce a fost dat afara de la locul de munca. Ii era teama ca nu mai poate plati ratele la banca VIDEO

Un fost angajat al combinatului Mechel din Campia Turzii s-a sinucis aseara dupa ce a ramas fara loc de munca.

Astazi colegii sai au iesit sa protesteze in strada pentru a treia oara in aceasta saptamana. Barbatul urma sa implineasca chiar astazi 58 de ani. Aseara insa a fost gasit spanzurat in locuinta sa.

Colegii presupun ca situatia dramatica prin care a trecut in ultima perioada e posibil sa il fi pus la pamant. Barbatul a fost disponibilizat pe data de 10 februarie fara niciun fel de salariu compensatoriu.

Desi omul a ramas somer, banca nu l-a iertat. In ultima perioada el primea somatii tot mai frecvente pentru a-si achita ratele, insa buzunarele barbatului erau goale.

Citeste si: Au luat mașinile cu totul. Decizia radicală a Poliției Române - capital.ro

Plecase de la combinatul siderurgic fara niciun ban. Colegii spun ca a fost un angajat impecabil, iar munca lui a fost apreciata tot timpul.

Nimeni nu se astepta la un asemenea gest din partea lui, cu atat mai mult cu cat barbatul avea acasa si 2 fete pe care trebuia sa le intretina.

Angajatii combinatului au ajuns la capatul rabdarii. Astazi este a treia zi in care protesteaza la Campia Turzii fata de neacordarea salariilor compensatorii.

Autoritatile sustin ca in acest moment conturile institutiei sunt blocate, dar le-au dat oamenilor asigurari ca vor incerca sa rezolve problema cat mai repede.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies