Georgiana Lupu


In articol:

UPDATE: Georgiana face parte din echipa Faimosilor. Aceasta a fost acceptata in echipa Faimosilor, in urma unui conflict cu Razboinicii, 

Georgiana Lupu va face parte din echipa Faimosilor în sezonul 2 Survivor România. Are 24 de ani, este o fire puternică şi competitivă. Nimic nu o va împiedica să câştige marele trofeu.

CV Georgiana Lupu. Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021

Georgiana-Elena Lupu s-a luptat de la o vărstă fragedă cu greutăţile vieţii. Este originară din Bacău, a crescut într-un centru de plasament.

Pentru Georgiana Lupu, sportul a fost modalitatea prin care a reuşit să atragă atenţia celor din jur şi să evolueze uluitor.Are peste 80 de medalii la bob şi atletism şi a demonstrat că este o învingătoare, în ciuda tuturor greutăţilor pe care a trebuit să le înfrunte. În timpul liber, scrie poezii, tânăra reuşind să publice şi o carte.

Date Biografice Georgiana Lupu

Vărstă: 24 de ani

Echipă: Faimosii

 Georgiana Lupu a dovedit că este o supravieţuitoare şi o învingătoare, în ciuda greutăţilor vieţii. Este sportivă de performanţă, iar pentru ea Survivor va fi cea mai mare provocare. Se consideră foarte puternică şi nimic nu îi va sta în cale în această competiţie.

"M-am înscris la <Survivor Romania> pentru că este o emisiune care tine mult de pregatirea psihica;  imi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred ca voi face tot posibilul sa ma descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea si echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”a declarat Georgiana-Elena Lupu.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Georgiana Lupu de Instagram

Georgiana Lupu este activă pe Instagram, este urmărită de peste 1000 de persoane. Concurenta de la Survivor România sezonul 2, postează pe contul de Instagram imagini din sala de antrenament, semn că este foarte activă şi se antrenează din greu.

Giorgiana Lupu
Giorgiana Lupu, Survivor România .[Sursa foto: Instagram]

 

 

Fotografii cu Georgiana Lupu

Cookies