George Mihai stie secretul unui pui bine rumenit si al saramurii perfecte! Curcubeu de primavara si arome in cerul gurii pofticiosilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 02:40

George Mihai a ajuns pe meleagurile unde saramura e regina. Pai daca nu el, atunci cine sa cunoasca secretele puiului fript pe gratar si lasat apoi sa se odihneasca langa legume si usturoi perpelite prin foc?

Cand jarul e gata, stie George cum cum sa aseze puiul si legumele pe gratar. Trebuie sa-i incapa toti. Intre timp se apuca de taiat ceapa...Cat ne povesteste, gata-i si saramura. Evident ii trebuie si mamaliguta!

Ce mai, curcubeu de primavara si arome in cerul gurii pofticiosilor. Tineti post? Nu-i bai! Aveti sa va rasfatati cu o fasole batuta sau o delicioasa salata de cartofi cu praz.

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare

"Am

gătit La Conac by Residence Hotels, pentru prietenii de la Carticica Practica şi Practic in Bucatarie. Mi-am pus toată dragostea şi priceperea in preparatul oltenesc pe care l-am gatit, a declarat George Mihai, realizatorul si prezentatorul rubricii „Tara in bucate” din cadrul emisiunii „Asta-i Romania”.

 

Taguri: