George Burcea, mesaj îngrijorător înainte de Crăciun: ”Să nu mori”. Ce a pățit fostul soț al Andreei Bălan

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 16:50
George Burcea a reușit să își sperie fanii din mediul virtual cu ultima postare de pe Instagram.

George Burcea a răbufnit atunci când și-a amintit despre problemele pe care le-a avut în viață. Actorul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles, în care face referire la ura față de familie. 

George Burcea este unul dintre cei mai controversați actori din România. Actorul este o persoană cunoscută în lumea mondenă, mai ales că este fostul soț al Andreei Bălan. Recent, George a publicat un mesaj pe pagina lui de Instagram, mesaj care i-a speriat pe fanii din mediul virtual.

George Burcea, mesaj îngrijorător înainte de Crăciun

George Burcea este văzut mereu cu zâmbetul pe buze, însă, de-a lungul timpului a trecut prin mai multe probleme.

Ori că este vorba despre fosta căsnicie, ori că este vorba despre problemele de familie cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, actorul mai răbufnește și dă cărțile pe față.

Astfel s-a întâmplat și acum, când și-a uimit fanii de pe contul de Instagram. Actorul a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles, în care face referire la ura față de familie.

Citeste si: De ce își ascunde Andreea Bălan iubitul? Vedeta a spus care este adevăratul motiv

"Îmi pare rău, nu pot. După atâta timp încă mai simt fiecare lovitură în parte. N-a rămas neatinsă de mâinile tale, criminale, nicio o parte din corpul meu fraged, de copilă care visa la o familie fericită.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Asta credeam că vom construi împreună, însă în loc de iubire, a venit ura.

Ura din frustarea ta interioară că nu ți-ai putea depăși limitele. Ura pe familia ta care ura la fel de mult ca tine. Ura pe sistemul politic bolnav, ura pe colegii de generație mai sus puși… ura către Dumnezeu

Nimic nu-i mai dureros decât să fii singur pe lume. Singur și suferind. Tu cu amintirile tale odioase, tu cu mintea ta bolnavă, cu mâinile tale pătate de durere și lacrimi.

Să nu mori. Mi-e teamă că ai putea să mă rănești și pe lumea cealaltă. Să nu mori. Să nu mori niciodată.", este mesajul postat de George Burcea. 

George Burcea trăiește o poveste de dragoste cu Viviana Sposub

George s-a îndrăgostit de Viviana Sposub și au început o relație care le dă putere la amândoi să treacă peste probleme.

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea este foarte strânsă acum. Viviana Sposub este de părere că legătura dintre ea și fostul soț al Andreei Bălan este una unică, iar totul a decurs natural.

„Mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției.

George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună.”, a spus Viviana Sposub.