Genial! Cum sa faci crema de zahar ars fara coacere! Sigur nu ai mai mancat niciodata asa ceva!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:57

Reteta de crema de zahar ars fara coacere nu este complicata deloc, trebuie doar sa ai ceva mai multa atentie atunci cand adaugi lapte peste galbenusuri.

Ingrediente

230 ml lapte
130 grame zahar
8 galbenusuri
1 ½ lingura amidon
Coaja de lamaie

Mod de preparare

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare

Pune laptele intr-o cratita, adauga 4 linguri de zahar si

coaja de lamaie si lasa totul sa fiarba.
Intre timp, bate galbenusurile cu 2 linguri de zahar si amidonul. Treptat, toarna peste acest amestec laptele cald, apoi pune compozitia inapoi in cratita si lasa-o sa fiarba la foc mic, amestecand constant, timp de cinci minute, pana cand incepe sa capete consistenta. Pune crema obtinuta in boluri sau vase ramekin si lasa-o la... afla mai multe retete pe kfetele.ro!