GENIAL! Au transformat un camion intr-un adevarat CASTEL pe roti. Are toate dotarile moderne, dar si turnulete

,

Un cuplu de acrobati din Noua Zeelanda s-a mutat intr-un camion, pe care l-au transformat intr-o casa de vis.

Ar putea suna ciudat pentru majoritatea oamenilor sa locuiasca impreuna cu familia intr-un camion, insa o familie cu imaginatie si-a transformat autoutilitara intr-un castel care are inclusiv o baie pe acoperis.
Cand se deplaseaza pe strazile din Noua Zeelanda, vehicului pare doar un camion supradimensionat insa, cand este parcat se transforma intr-o casa de poveste pentru Justin, Jola si baiatul lor Piko. Casa este ideala pentru stilul lor de viata, deoarece Jola este acrobat intr-o trupa de circ.
"Am calatorit prin toata lumea si ne-am hotarat sa ne intoarcem acasa, in Noua Zeelanda. Am mai locuit in autobuze si ne-am gandit ca e o idee buna pentru o locuinta cand ne intoarcem", a spus Justin.
Au desenat cateva planuri, apoi s-au apucat de proiect, care a devenit caminul lor permanent. In interior, cel mai mare spatiu il ocupa bucataria, care are alaturi un spatiu de relaxare si o masa.
Mobila este facuta din materiale reciclate cum sunt cheile fixe folosite pentru a improviza un raft sau un stalp de electricitate transformat in blat de bucatarie.
Cele doua turnulete atasate casei nu sunt doar decorative. Unul adaposteste o toaleta perfect functionala iar in celalalt se afla un dus si masina de spalat.
"Idei noi ne vin  tot timpul, o sa gasim loc pentru toate", a spus Justin.

Ar putea suna ciudat pentru majoritatea oamenilor sa locuiasca impreuna cu familia intr-un camion, insa o familie cu imaginatie si-a transformat autoutilitara intr-un castel care are inclusiv o baie pe acoperis. Cand se deplaseaza pe strazile din Noua Zeelanda, vehicului pare doar un camion supradimensionat insa, cand este parcat se transforma intr-o casa de poveste pentru Justin, Jola si baiatul lor Piko. Casa este ideala pentru stilul lor de viata, deoarece Jola este acrobat intr-o trupa de circ.

"Am calatorit prin toata lumea si ne-am hotarat sa ne intoarcem acasa, in Noua Zeelanda. Am mai locuit in autobuze si ne-am gandit ca e o idee buna pentru o locuinta cand ne intoarcem", a spus Justin. Au desenat cateva planuri, apoi s-au apucat de proiect, care a devenit caminul lor permanent. In interior, cel mai mare spatiu il ocupa bucataria, care are alaturi un spatiu de relaxare si o masa. Mobila

este facuta din materiale reciclate cum sunt cheile fixe folosite pentru a improviza un raft sau un stalp de electricitate transformat in blat de bucatarie.

Cele doua turnulete atasate casei nu sunt doar decorative. Unul adaposteste o toaleta perfect functionala iar in celalalt se afla un dus si masina de spalat. Pe acoperis se afla o terasa spatioasa cu un hamac in care parintii isi leagana bebelusul si unde vor sa amenajeze un balcon.

"Idei noi ne vin  tot timpul, o sa gasim loc pentru toate", a spus Justin.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum se contestă amenzile primite în mijloacele de transport în comun STB

CCR explică de ce este necesar ca decizia judecătorească să fie insoțită obligatoriu și de motivarea sentinței

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Calendar Ortodox 5 mai 2021: Ce mare Sfântă este sărbătorită astăzi

Tradiții și obiceiuri în Marţea Albă! Ce este INTERZIS să faci asta în a treia zi de Paşte!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies