Gazduire si ospat in Cetatea Sucevei! Iata cele mai delicioase mancaruri din "Tara de Sus"

,

Vreme perfecta de stat la gura sobei, invaluit in aburi de bucate si de insirat povesti cu oameni de toata isprava.

De indata ce bati la portile gospodarilor din Cetatea Sucevei, vei gasi cei mai calzi si sufletisti oameni, care iti impartasesc din bunatatile lor culinare renumite in toata tara.

Din belsugul de toamna al gospodarilor ies mancaruri deosebite precum oaie haiduceasca la ceaun, care se prepara din pulpa de oaie, coasta de oaie, condimente, morcov, ardei, ceapa, vin. Acest deliciu culinar se asezoneaza cu o mancare de hribi inabusiti cu multa smantana.

La toate aceste delicii culinare se adauga reteta care incununeaza dibacia bucatrilor bucovineni- coaste de oaie glazurate cu un sos haiducesc, care se pregatesc la cuptorul incins. Insa rasfatul culinar a fost completat de desertul din vremea lui Creanga, alivenci ca la Suceava, facute cu multa branza dulce, oua, smantana, zahar si faina.

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Elena Udrea, despre condamnare: Traian Băsescu mi-a spus sincer că regretă

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies