Galeria Peluza Sud '97 revine pe stadionul ”Ion Oblemenco”

peluza

Anunţul despre revenirea galeriei Peluza Sud '97 pe stadionul ”Ion Oblemenco” a fost făcut de unul dintre liderii galeriei care i-a mobilizat pe suporteri.

Acesta precizat că este a treia ocazie pentru suporterii FCU Craiova să vadă stadionul plin. Aceştia nu vor vedea însă un meci al echipei favorite, ci unul al naţionalei de tineret.

Andrei Preda, fost fotbalist, acum unul dintre liderii Peluzei Sud 1997, a anunţat că galeria care susţine în Craiova doar echipa FCU Craiova 1948 SA va fi prezentă pe ”Ion Oblemenco”, la data de 31 martie, la partida România U21 - Danemarca U21.

”În timpul lung scurs de la construcţia noului stadion am intrat în casa noastră de trei ori. Ultima dată am făcut spectacol când Ştiinţa a jucat cu Universitatea Cluj, în 16-imile Cupei României. Cu ochii în lacrimi am intrat a doua oară atunci când l-am condus pe ultimul drum pe Ilie Balaci. Acum vom fi acolo pentru tricolor. Noi mergem acolo pentru copiii de la care aşteptăm să-şi dea viaţa pe teren pentru România.

"Noi mergem acolo pentru că acolo este casa noastră. Pentru cei care aţi ratat meciul cu Suedia sau înfruntarea din cupă a Universităţii Craiova cu U Cluj, aceasta este a treia ocazie să vedeţi „Ion Oblemenco” aşa cum era în vremea în care sufletul şi crezul suporterilor nu era subiect de tranzacţii juridice în tribunale”, a spus Andrei Preda.

Citește mai mult pe Pandurul!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate