Gala reality-ului “Casa iubirii” a plasat Kanal D duminică pe prima poziție in topul audiențelor, la nivel național și la orașe

Author: Alina Petre
Andreea Mantea

Gala eliminatorie de duminică a reality show-ul matrimonial “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, a plasat, din nou Kanal D pe primul loc în preferințele telespectatorilor. Poveștile inedite din casa unde Cupidon este stăpân i-a ținut pe telespectatori în fața micilor ecrane si în acest weekend.

Duminică, prima parte a emisiunii prezentată de Andreea Mantea, în intervalul 16:00 – 18:00, a poziționat Kanal D lider de piață, atât în ceea ce privește targetul All Urban, cât și cel Național.  Ieri, în intervalul orar menționat, Kanal D a inregistrat 4.3 puncte de rating și 12,8% cota de piață, pe targetul Național, și 3.1 puncte de rating și 9,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: O nouă concurentă își face apariția în Casa iubirii! Aflați ce reacții va stârni Patricia în rândul băieților, luni, 13 februarie, într-o ediție incendiară, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D! „Îmi place de Patrick că este matur pentru vârsta lui!”

Gala reality-ului “Casa iubirii” a plasat Kanal D duminică pe prima poziție in topul audiențelor, la nivel național și la orașe

Gala plină de tensiune de aseară, în care Natalia, una dintre concurente, a fost eliminată din “Casa iubirii”,  a fost urmărită de o medie de 755.000 de fani din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

În minutul de aur, atins la 17:22, aproape un milion de telespectatori (912.000) din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură “Casa iubirii”. 

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

S-a rupt lanțul de prietenie dintre Bianca și Nona. Andreea Mantea încearcă să afle care este, de fapt, motivul disputei dintre cele două concurente: ”Cum vor fi lucrurile de acum încolo”

Citește și: Momente șocante în Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat cine este concurenta care părăsește emisiunea în Gala de duminică, 12 februarie!

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?