Gala eliminatorie la Bravo, ai stil! Celebrities în această sâmbătă de la ora 22:00! Cine este concurenta eliminată din competiție: "Nu stiu cum sa descriu ce simt!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 sep 2022, 04:45

Sambata cu eliminare la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Surpriza de proportii in Gala Bravo, ai stil! Celebrities din aceasta seara de la ora 22:00.

Ceea ce nu știau concurentele în legătură cu Gala din aceasta sâmbăta de la ora 22:00 este faptul că nu s-au gândit nicio secunda că vă fi una eliminatorie și surpriza a venit că un trăsnet atunci când Ilinca Vandici a făcut anunțul chiar în cadrul ediției: "Este o competiție, fetelor!"

Mellina: "Nu ne-am gândit niciuna că o să fie Gala eliminatorie!"

Gala eliminatorie la Bravo, ai stil! Celebrities in aceasta seara

Pe tot parcursul Galei, concurentele vor defila și vor face momente specifice noaptei de Revelion cu ținute de petrecere așa cum cere evenimentul. Însă, nici de aceasta data, concurentele nu renunță la discuțiile în contradictoriu sau la conflictele mai vechi care se aprind că un foc de paie. Astfel, Raluca Dumitru mărturisește că nu se mai afla în nicio alianță și că a decis să meargă pe cont propriu: "Nu mai sunt în nicio alianță, sunt singura!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Viviana Sposub: "Am aflat acum de dispariția alianței!"

Nicoleta Dragne: "Și eu aș fi rupt-o și orice om normal!"

Cine va fi eliminata in aceasta seara la Bravo, ai stil! Celebrities

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” este cel mai îndrăgit show dedicat modei, iar vedetele rămase în competiție se luptă pentru a demonstra că știu foarte multe lucruri despre stil.

Show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 22:30, iar sâmbăta, emoțiile sunt la cote înalte, având în vedere că în această zi este organizată gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la ora 22:00.