Gabrielea Cristea, TRANSFORMARE ULUITOARE! Iata cum a reusit sa slabeasca si sa ajunga la o talie de viespe

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:02

Traieste o adevarata poveste de dragoste si nu ii lipseste nimic, insa viata Gabrielei Cristea nu a fost niciodata lapte si miere.

Dupa o perioada in care a lipsit din showbiz, vedeta TV a venit in platoul emisiunii WOWbiz pentru a vorbi despre transformarile prin care a trecut.

 

Gabriela Cristea a oferit detalii despre dieta minune pe care a urmat-o si in urma careia a suferit o transformare uluitoare.

 

"Am mancat si mananc in continuare foarte mult. Mananc de 5 ori pe zi, acesta este secretul dietei: sa mananci putin si des.

Mananc absolut orice fel de carne, nu am restrictii. Nu mai mananc grasimi, nu mai consum ulei. Salatele le mananc doar cu iaurt. Mananc si dulciuri, de 3 ori pe saptamana".

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ea a dezvaluit ca, tinand acest regim, a reusit sa slabeasca 10 kilograme.

 

"M-am apucat serios undeva in mai anul trecut.

Am slabit aproape 10 kilograme, nu mai mult. Acum nu mai tin socoteala, nu mai am niciun stres. De Craciun si pana pe 7 ianuarie am mancat foarte mult. M-am urcat pe cantar 8 ianuarie si pusesem pe mine doar 1 kilogram".

 

"Am avut mai mult timp pentru mine in aceasta perioada. Sunt genul de persoana activa, eu nu pot sa merg doar la shopping si la sala.

Mie imi place sa muncesc", a adaugat vedeta.