Gabriela Prisacariu, poreclita si SCORPIA de la "Supermodels by Catalin Botezatu", a DEZVALUIT in emisiunea "Te vreau langa mine" de ce FUG barbatii de ea!

Editor: Silviu Bunea Author: A.M.
Actualizat: 27 aug 2021, 11:30

Gabriela Prisacariu, una din cele mai frumoase si mai controversate concurente de la Supermodels by Catalin Botezatu a venit in emisiunea Te vreau langa mine si nu, nu pentru a-si gasi iubit ci pentru a povesti detalii din culisele show-ului prezentat de celebrul designer.

Gabriela este una dintre cele mai admirate, dar si mai contestate concurente de la Supermodels by Catalin Botezatu. Desi a fost remarcata de la inceput pentru frumusetea ei, Gabriela si-a atras destule antipatii din cauza caracterului ei. Tanara in varsta de 22 de ani este obsedata de curatenie, dupa cum a marturisit si ea si nu suporta sa vada o scama pe jos sau un fir de praf. Asa ca toti concurentii au fost de-a dreptul terorizati de ea in casa in care au locuit.

Gabriela a mai dezvaluit ca in momentul de fata nu are un iubit pentru ca: Barbatii cauta in general femei proaste. Pana acum nu mi-am gasit jumatatea si nici nu caut. Am fost cu barbati care mi-au dat papucii pentru ca s-au gandit ca sunt si frumoasa si mai am si ceva in cap, asa ca inainte sa ii parasesc eu, au preferat sa fac ei pasul asta, a spus frumoasa tanara care vrea sa ajunga cat mai departe in domeniul modeling-ului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii