Gabriela Cristea s-a transformat in Amy Whinehouse, dar tatuajele i-au dat batai de cap! Uite prin ce a trecut vedeta

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 15:50

Pentru un pictorial in revista Tabu, Gabi Cristea s-a transformat in Amy Whinehouse si i-a placut la nebunie experienta pe care ar mai repeta-o.

"Eu sunt aici pentru ca de maine apare revista Tabu in care am realizat un pictorial altfel. Am incercat sa intruchipez acest personaj. Initial trebuia sa il fac acum mult timp, trebuia sa fiu o atleta celebra a Romaniei. Acum a venit si mi-a zis sa il facem. Conditia mea a fost sa imit o fata rea si nu pentru ca sunt. Am vrut sa arat tuturor ca exista si alt stil de viata.


Dar nu am putut sa fiu chiar atat de rea in pozele din reviste. Nu o sa bat barbatii pentru ca sunt extraordinari, si nici nu o sa ma razbun. E greu de purtat cocul asta, nu stiu cum statea Amy cu el. Pictorialul are o poveste haioasa, a fost cu o zi inainte de semnarea actelor de divort. Inainte de pictorial, trebuia sa imi fac celebrele tatuaje ale lui Amy pe care le-am facut initial din machiaj, dar nu tinea.

Am incercat cu carioca apoi si am vazut ca se sterge pe o portiune mica. Eu eram plina de tatuaje si 5 femei incercau sa ma stearga cu alcool, acetona, spirt.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Am crezut ca zice lumea ca sunt nebuna daca apar asa la divort. Singurul tatuaj care a ramas si era vizibil era cel de pe piept, un buzunar cu numele iubitului.

Mi-a fost teama sa il sterg cu metode dure. A fost o experienta inedita, altfel, m-am simtit comod, mi-a placut ideea de tatuaje, dar doar atunci", a spus Gabi Cristea pentru WOWbiz.

Vezi cat de bine a intrat in pielea personajului!