Gabriela Cristea nu si-a putut alapta fetita! "M-am chinuit doua saptamani, statea cate o ora la un san!" Vezi ce modalitate a gasit vedeta pentru a-si hrani micuta!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 nov 2017, 09:52

Gabi Cristea a devenit mama unei fetite, la sfarsitul lunii septembrie. Primele doua saptamani de la venirea pe lume a micutei, vedeta tv s-a chinuit sa o alaptez, insa n-a reusit.

Gabriela Cristea radiaza de fericire de cand a devenit mama. Vedeta tv s-a chinuit ingrozitor, o buna perioada, sa ramana insarcinata, a facut si multe tratamente, si chiar a vrut sa renunte, la un moment dat, la gandul de a aduce pe lume un copil.

Printr-o minune, prezentatoarea tv a ramas insarcinata si a adus pe lume, prin cezariana, in urma cu cateva saptamani, o fetita perfect sanatoasa.



Gabi Cristea si-a dorit foarte mult sa alapteze, caci avea suficient lapte, insa n-a reusit. Ca sa nu se chinuiasca nici ea, si nici fetita, bruneta a optat pentru varianta de a se mulge, cu ajutorul unui dispozitiv special folosit de mamici.

“Nu am putut sa alaptez efectiv, dar ii dau lapte matern pentru ca-mi scot lapticul si ii dau din biberon. N-a vrut.
N-a vrut. Si am zis de ce sa ma chinui si eu, sa chinui si copilul. Doua saptamani m-am straduit, stateam o ora la un san, o ora la un san, ea nu manca deloc si plangea foarte tare pentru ca nu reusea. riscam sa-mi scada foarte mult in greutate si atunci am ales aceasta varianta care deocamdata functioneaza”, a declarat Gabriela pentru WOWbiz.ro.

Proaspata mamica ne-a mai dezvaluit ca fetita ei, Victoria, e destul de cuminte, doarme, mananca, si nu e foarte plangacioasa.


“A avut colici, un pic, i-am dat ceva preventiv, si ii dau si acum, ceva naturist. E un copil foarte ok. Doua crizute a avut asa… dar le-am rezolvat repede”, a mai spus vedeta tv.

Vezi declaratia vedetei pe wowbiz.ro