GABRIELA CRISTEA, interviu in exclusivitate dupa DIVORT! VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:27

Gabriela Cristea nu regreta pasul facut, mai mult, bruneta spune ca are constiinta impacata si ca priveste spre viitor cu incredere.

 Gabriela Cristea si Marcel Toader au fost astazi in fata ofiterului Starii Civile pentru a semna actele de divort. Vedeta a declarat ca si-ar fi dorit macar un dialog cu fostul sau sot deoarece mai sunt lucruri de pus la punct si ar fi fost bien ca totul sa s efaca printr-o relatie amicala.  "Noi nu avem bunuri comune dobandite in timpul casatoriei. Din punct de vedere al afacerilor inca avem drumuri comune.
Uite eu conduc masina asta, masina asta e pe firma, s-ar putea ca intr-o zi sa ma trezesc ca nu o mai am. Sunt detalii pe care nu le-am stabilit pentru ca nu am avut cu cine sa le stabilesc. Nu stiu cum vede el. Daca el considera ca nu trebuie sa vorbeasca, exista cai. Consider ca dupa 5 ani meritam si eu o discutie civilizata, n-a fost sa fie.
Exista cai alternative"

"Este masina pe care eu am condus-o de-a lungul relatiei noastre iar el a spus public la televizor ca e marinimos si imi lasa aceasta masina. Nu e problema daca nu vrea sa mi-o lase, pot sa merg si cu taxiul si cu metroul. E chiar mai rentabil sau mai rapid. Masina nu este a lui, este proprietatea unei companii. Probabil ca trebuie sa mai treaca ceva timp, macar din respect ar trebui sa ne salutam cand ne vedem pe strada"

"Nu ma simt in niciun fel, ma simt normal.
Dupa toata intalnirea asta care n-a durat foarte mult si in care n-am schimbat mai mult de 10 cuvinte, mi se pare ca a fost o intalnire seaca. Mi s-a parut normal si ca de obicei, nu a avut o atitudine nepotrivita, a fost normal. Ma asteptam sa vina pentru ca mi-a trimis un SMS zilele trecute dupa ce i-am trimis eu al doilea mesaj in care ii spuneam ca s-a modificat locatia unde va avea loc desfacerea casatoriei si mi-a spus ca va fi acolo.
Spre surprinderea mea, am fost calma"