Gabriela Cristea: "Doamne, cine m-o fi pus!". Vezi ce anume a deranjat-o la atitudinea sotului ei si cum a reactionat Tavi

Prezentatoarea TV s-a revoltat pentru ca sotul ei nu coopereaza la activitatile gospodaresti.

Gabriela Cristea a inceput emisiunea prin a specifica faptul ca nu se prea bucura de venirea weekendului deoarece va avea de facut curatenie generala si va fi nevoita sa se descurce singura, deoarece Tavi se eschiveaza. Aceasta i-a transmis cateva aluzii fine sotului ei, prin care a scos in evidenta ca reuseste cu dificulatate sa isi convinga sotul sa ii ofere o mana de ajutor, la activitatile casnice.

"Sa ma bucur, sa nu ma bucur ca vine weekendul? Pai nu ma bucur, ca am atat de multa treaba si ma gandeam ca poate e sarbatoare si nu am voie sa fac nimic! Cica vine weekendul sa te relaxezi, ce sa te relaxezi, frate, ca ai de desfacut cutii, cutiute, cate strange omul in viata, nu-ti vine sa crezi, iar eu mi-am propus sa fac curatenie generala! Doamne, cine m-o fi pus! Da, acum se impiedica o casnicie dintr-un detaliu atat de mic? Niciodata!", a spus Gabriela Cristea.


Iata cum a reactionat Tavi la aluziile sotiile sale si ce replica i-a dat:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate