Gabriela Cristea DEZVALUIE ADEVARUL despre DESPARTIREA de parintii ei FOTO

Gabriela Cristea DEZVALUIE ADEVARUL despre DESPARTIREA de parintii ei FOTO

Gabriela Cristea a dezvaluit pentru PRIMA DATA motivele pentru care a ales sa nu mai comunice deloc cu familia ei.

Gabriela Cristea a venit la emisiunea WOWbiz pentru a lamuri o data pentru totdeauna ce s-a intamplat in sanul familiei ei de a luat decizia sa plece de acasa si sa rupa orice legatura cu parintii ei.
Fosta prezentatoare tv a dezvaluit ca avea doua optiuni in momentul in care a inceput conflictul cu parintii ei: Relatia pe care am avut-o cu un baiat la o anumita varsta nu a fost motivul distrugerii relatiei cu parintii ei, ci felul cum a afectat-o ce i-au spus ei: "Mi-au spus ca ori ma marit, ori nu mai sunt copilul lor. Si m-au judecat pentru ca imi doream o relatie normala, fara sa ma casatoresc, asa cum se intampla in ziua de azi cu majoritatea cuplurilor. Nu au stiut sa gestioneze situatia, iar eu nu am stiut cum sa reactionez", a marturisit Gabriela Cristea. 
"A fost un subiect despre care s-a discutat. Nu are nicio legatura relatia pe care o avea atunci cu decizia mea de a pleca de acasa. Am citit tot felul de lucruri. Vreau sa spun ca nu am avut nicio relatie cu un barbat insurat. n-are niciun fel de legatura. S-au facut atatea speculatii."

"Criticati-ma pentru ceea ce am facut, dar nu ma injurati si nu ma blestemati. In momentul in care folositi astfel de expresii, aveti grija, fiindca se poate sa atrageti niste energii negative", a spus Gabi.
"Nu am plecat din cauza lui Bogdan de acasa. Au fost niste discutii, nu suportau ca sunt mai independenta. Imi spuneau ca ori ma marit, ori.."


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate