Gabriela Cristea coplesita de emotii, in prima seara in care si-a adus fetita acasa! Ce a simtit vedeta in momentul in care i-a facut prima baita Victoriei, impreuna cu sotul ei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2017, 10:42

Gabi Cristea si-a intrat serios in rolul de mamica si, aseara, i-a facut deja prima baie fiicei sale, Victoria, e adevarat, nu singura, ci ajutata de sotul ei, Tavi Clonda!

Gabriela Cristea s-a externat in cursul zilei de marti, de la clinica privata la care a nascut, impreuna cu micuta Victoria! “Ne simtim foarte bine si de abia asteptam sa ajungem acasa! Eu, Tavi si copilul nostru vom fi foarte fericiti acolo, in cuibusorul nostru”, a spus prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, in momentul in care a iesit din spital!

“Daca in primele zile in care nasc, unele femei sunt un pic confuze si nu stiu practic ce sa faca cu bebelusul lor mai intai, in cazul Gabrielei, lucrurile au stat total diferit! Ea s-a
comportat ca o mamica perfecta, a stiut exact cum sa se descurce cu un copil! Este adevarat, a si facut acele cursuri de puericultura, foarte bune in aceasta perioada postnatala, dar si dragostea imensa pe care o simte pentru fetita a ajutat-o sa se descurce! In doar cateva minute, a instalat-o pe Victoria in camera pregatita special, a hranit-o si a adormit-o rapid”, a povestit Paula Craciunescu.


Gabriela Cristea este ajutata in aceste zile si de sotul ei, care este extrem de receptiv la nevoile proaspetei mamici si a copilului lor.
Drept dovada, aseara, el a fost cel care a ajutat-o pe bruneta sa ii faca prima baita Victoriei.

Vezi declaratia Paulei Craciunescu pe wowbiz.ro.