Gabriela Cristea are DOVADA ca Marcel Toader A INSELAT-O: “Stiu sigur ca au fost mai multe!” VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:44

Desi in aparitiile publice, cei doi erau numai zambete, in viata reala, problemele din casnicia lor deveneau tot mai presante.

Vedeta TV a recunoscut ca au existat momente in care a s-a simtit speriata de omul de langa ea. Se pare ca are si probe despre escapadele sotului. Nu de putine ori s-a speculat ca Marcel Toader si-ar fi dorit ca mariajul cu actuala sotie sa fie unul deschis, in care sa isi poata permite mai multe partenere. Dar vedeta TV a evitat sa intre in detalii.

Pe cat de discreta este Gabriela Cristea cu viata sa privata, pe atat de deschis este Marcel Toader.
Cu o zi in urma, omul de afaceri a pus pe tapet toata intimitatea caminului conjugal, chiar in fata camerelor de luat vederi, la o alta televiziune. Le-a aratat oamenilor chiar si lucrurile personale ale sotiei sale, lucruri pe care Gabriela nu le-a luat cu ea cand a plecat. La vederea imaginilor cu strainii care ii cotrobaie prin lucruri, Gabriela Cristea a luat foc.

Divortul dintre cei doi soti pare iminent! Un singur lucru ramane inca nelamurit: Ce se va intampla cu banii vedetei, cand aceasta va reveni in televiziune, atat timp cat Marcel ii este inca impresar si
ii gestioneaza contractele? Gabriela a facut lumina si in acest caz.