Gabriela Cristea a slabit deja 10 kilograme! Prezentatoarea tv a nascut acum aproape 2 luni! FOTO

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 19 nov 2017, 10:27

Gabriela Cristea a adus pe lume, prin cezariana, o minunatie de fetita, la sfarsitul lunii septembrie. La o luna si t ei saptamani de cand a nascut, prezentatoarea tv a reusit deja sa scape de 10 kilograme.

Gabriela Cristea nu a avut o sarcina tocmai usoara, insa nu s-a plans o clipa, ea dorindu-si enorm sa devina mama. Bruneta s-a chinuit o buna perioada de timp sa ramana insarcinata si a facut mai multe tratamente.

 

Pe perioada celor noua luni de sarcina, vedeta tv a luat in greutate in jur de 20 de kilograme. Acum, la nici doua luni de cand a nascut, Gabi Cristea cantareste cu 10 kilograme mai putin.

Culmea, prezentatoarea tv nu a tinut nicio dieta drastica si nici sport n-a facut pentru ca medicul nu i-a permis asta pana acum.

 

“Am slabit. M-am cantarit acum cateva zile si slabisem aproape 10 kilograme, mai exact 9 kilograme si 600. Mai am ceva de dat jos, dar nu-mi fac probleme. Pentru ca ii dau lapte matern trebuie sa am un regim foarte echilibrat si destul de bogat pentru ca trebuie sa mananci.

 

Vezi cea mai recenta fotografie cu Gabriela Cristea pe wowbiz.ro!