Gabriela Cristea a pregatit in detaliu camera bebelusei! Indragita prezentatoare a ales numele fetitei: "Va purta trei nume, fiecare nume are o semnificatie!"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 sep 2017, 10:40

Gabriela Cristea abia asteapta sa isi tina in brate fetita si sa o rasfete. Vedeta a pregatit deja camera micutei sale si, in curand, o va primi cu bratele deschise.

Gabriela Cristea va naste prin cezariana, deoarece are cateva probleme de sanatate, iar medicii nu i-au dat voie sa nasca natural.

 
"E totul aproape pregatit. Mobila fetitei a venit, dar mai avem de umblat la decoruri, jucarii. Eu am ales culorile, nu am vrut sa fac roz, dar e fetita si merge. Saptamana viitoare oricand se poate intampla. Sunt pregatita sa o primesc cu bratele deschise.
Am 36 de saptamani. Avem si un baldachin. Mi-e frica de nastere mai mult decat de momentul cand o sa vina ea. As fi vrut natural dar nu mi-a iesit pentru ca am o trombofilie, sangele e subtiat si exista riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au. De saptamana viitoare o sa ma apuc de bagaj. Cristina Siscanu mi-a dat o pereche de pantofi frumosi. Eu nu sunt superstitioasa pentru ca eu cred ca e o povara prea mare pentru tata sa il trimiti sa ia de toate dupa nastere.
Am cumparat niste produse speciale, fara miros, fara parabeni", a declarat Gabriela Cristea pentru emisiunea "Wowbiz".
Gabriela Cristea a trecut cu bine peste dificultatile din timpul sarcinii, iar in curand va deveni mamica. Fetita ei va purta trei nume.

Citeste si: Gabriela Cristea mai are cateva zile si naste! Astazi a facut ultimele cumparaturi pentru fetita ei! Afla daca ii este frica de nastere si ce detalii mai are de pus la punct!


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.