Gabriela Cristea a imitat-o pe Iulia Albu! Prezentatoarea TV a oferit lectii de stil in platoul emisiuni. Iata la ce gesturi a recurs aceasta spre incantarea publicului

Plecand de la faptul ca o fana i-a solicitat o pereche de pantofi, prin intemediul unui site de socializare, Gabi Cristea le-a amintit telespectatorilor sai ca pot afla tot ce tine de stil, urmarind incediarul show “Bravo, ai sil!”, de luni pana vineri, de la ora 17:00 si in fiecare duminica de la ora 20:00.

Gabi Cristea a demonstrat tuturor ca nu numai Iulia Albu poate da lectii de stil si a incercat sa o imite. Prezentatoarea tv a imprumutat din atitudinea juratului, capatand un aer de specialist in fashion.

“Draga, stilul tau, nu stiu, pantofii astia sunt niste fake-uri si coroana mea este din cristale Swarovski, iar gaina face oua de aur! Si acest ganditor din Hamangia, care este Maurice!”, a spus prezentatoarea.

Citeste si: Denise Rifai aruncă BOMBA: De ce ne batem joc de atâţia bani? - capital.ro

Spre deliciul publicului, Gabi Cristea a facut senzatie imitand-o pe Iulia Albu si vorbind asemenea lui Maurice Munteanu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies