Gabriela Cristea a ales clinicile Life Dental Spa

Clinicile stomatologice Life Dental Spa din București sunt cunoscute nu doar pentru profesionalismul de care dă dovadă echipa medicală în ceea ce privește abordarea pacienților cu variate probleme orale, ci și pentru tehnologia de ultima generație a laserului stomatologic, folosită cu succes în cadrul tratamentelor dentare.

Gabriela Cristea face parte din pacienții care au trecut pragul clinicililor Life Dental Spa din București, alegând echipa de #LifeDentisti și terapia laser pentru a se bucura de un zâmbet sănătos și frumos din punct de vedere estetic.

Îndrăgita vedetă TV, cunoscută grație prezentării a numeroase emisiuni și mamă a două fetițe, Gabriela Cristea beneficiază în clinicile Life Dental Spa de tratamente restauratoare cu ajutorul coroanelor dentare, precum și de proceduri holistice de tratare a parodontozei.

Parodontoza este foarte răspândită

printre români

Din păcate, se aproximează că aproximativ 9 din 10 români suferă de boală parodontală aflată în diferite stadii de evoluție. Parodontoza afectează țesutul de susținere al dinților, motiv pentru care, în lipsa unui tratament aplicat la timp, există șanse ca stabilitatea dinților să fie afectată.

Tratamentul parodontozei cu laserul, urmat de Gabriela Cristea, constă într-o serie de proceduri minim-invazive dar foarte eficiente. Lumina laserului funcționează cu diferite lungimi de undă, astfel încât ședințele sunt mai scurte, LIPSITE de durere și foarte eficiente pe termen lung!

Protocolul laser de tratament al parodontozei aduce numeroase avantaje, printre care se numără:

 • Este complet lipsit de durere, pacientul având parte de un confort sporit în cabinetul stomatologic din București

 • Este minim-invaziv, prietenos cu țesuturile din jur

 • Laserul dentar are un efect bactericid, care distruge bacteriile ce au produs boala

 • Capacitatea de stimulare locală a imunității face ca pacientul să beneficieze de o regenerare rapidă

  Alege și tu tratamentul laser pentru parodontoză și oprește evoluția bolii cu ajutorul echipei de #LifeDentisti!

  Zirconiul asigură un zâmbet estetic

  Un alt tip

  de tratament pe care îl urmează Gabriela Cristea în clinicile Life Dental Spa din București este cel estetic, restaurator. Pentru a oferi pacienților rezultate la cel mai înalt nivel al calității, echipele de #LifeDentisti au optat pentru coroanele dentare din zirconiu sau ceramică.

  Zirconiul și ceramica sunt materiale cunoscute pentru gradul lor înalt de biocompatibilitate, acestea fiind in acelasi timp si foarte estetice, asigurând rezultate excelente pe termen lung!

  Astfel, tratamentul restaurator realizat prin intermediul coroanelor de ceramică sau

  zirconiu se adresează pacienților care:

 • Au pierdut unul sau mai mulți dinți și își doresc o proteză fixă, de tipul punții dentare

 • Au dinți devitali, care au nevoie de o coroană dentară estetică ce maschează culoarea închisă a dintelui fără nerv si asigura rezistenta

 • Prezintă defecte de culoare din variate motive la dinții frontali, dorindu-și un tratament estetic care să-și mențina efectul pentru ani de zile

  #LifeDentist-ii

  noștri sunt foarte preocupați să țină pasul constant cu evoluția tehnologică în stomatologie, motiv pentru care întotdeauna aceștia aleg cele mai calitative materiale pentru a realiza tratamente stomatologice moderne!

  Programează-te ACUM și beneficiază de serviciile excelente oferite de echipa de medici Life Dental Spa!

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies