Gabriela a izbucnit in lacrimi pe plaja! Aceasta si-a reamintit ca este singura pe lume si a cazut din nou prada deznadejdei. Iata cum a reactionat concurenta fata de criticile colegilor sai si cum i-a socat pe toti

Auzind in jurul ei comentarii despre parinti, familie, Gabriela a fost cuprinsa din nou de tristete, plangandu-si situatia in vazul tuturor.

Simtindu-se mai singura ca niciodata, concurenta a rememorat momentele cumplite din viata sa pe care a fost nevoita sa le depaseasca fara sprijinul familiei sale si a suferit din nou o cadere psihica.

“Ii aud pe cei din jurul meu ca vorbesc de parinti, de frati… Eu nu am pe nimeni! Imi e greu ca nu am pe nimeni! Nu am familia la care am visat! Eu nu stiu ce inseamna sa primesti o imbratisare de la mama!”, a zis Gabriela.

In sprijinul sau a sarit Ema, care a incercat sa o calmeze, amintindu-i ca se afla in emisiune pentru a-si gasi pe cineva alaturi de care sa formeze o familie. Insa starea Gabrielei nu s-a schimbat ci dimpotriva aceasta a continuat sa isi exprime regretul ca este singura pe lume.

“Toata lumea imi spune ca sunt nebuna! Dar comportamentul pe care il am e doar pentru a cersi atentie, pentru ca atunci cand nu sunt cu cineva, sunt pur si simplu singura!”, a marturisit concurenta.

In vreme ce Ema incerca sa o consoleze, Gabriela a auzit comentariile colegilor sai, care isi exprimau nemultumirea fata de comportamentul ei. Afirmatiile rautacioase ale acestora au declansat o reactie neasteptata din partea Gabrielei, care nu a mai suportat sa fie criticata. Uite ce atitudine a adoptat concurenta fata de colegii sai si ce le-a transmis aceasta:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate