Gabriel Cotabita: "Din pacate, meseria asta nu ia prizonieri. Face numai victime!"

Gala a treia a show-ului "KIDSing" a fost numita, in gluma, "Gala ranitilor", de catre juratul Gabriel Cotabita, pentru ca unii dintre concurenti s-au confruntat cu probleme de sanatate, ce le-ar fi putut periclita prestatia in fata juratilor.

Copiii au reusit sa depaseasca impasul, eforturile lor de a interpreta corect piesele fiind observate doar de profesionistii din juriu, Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita. Din cauza unei laringite, Larisa Ailoaei (11 ani), din Botosani, a avut o pauza vocala de sapte zile si a urmat, timp de patru zile, tratament cu un antibiotic foarte puternic.

"Piesa mi-a placut foarte mult, am invatat-o repede, dar am emotii din cauza problemei vocale. Sper sa trec cu bine de momentul acesta dificil. Si rochita rosie, cu franjuri, pe care mi-au ales-o stilistii <>mi se pare foarte potrivita pentru piesa", a declarat Larisa, inainte de a urca pe scena pentru a canta piesa "I Have Nothing" de Whitney Houston.

Si concurenta Diana Andronic, din Onesti, a avut o problema similara, dar asta nu a impiedicat-o sa ii provoace juratului Gabriel Cotabita o reactie admirativa "Ai una dintre cele mai interesante voci.Vocea ta mi-a placut si la auditiile KIDSing, dar acum ai avut un moment de indispozitie vocala", i-a spus acesta. "Azi a fost gala ranitilor. Din pacate, meseria asta nu ia prizonieri. Face numai victime!", a adaugat cel mai exigent jurat "KIDSing".

Nu ratati duminica, de la 21:30, o noua editie "KIDSing", show-ul care imbina cele mai spectaculoase voci de copii cu emotia legaturilor de familie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate