Gabi Cristea: "Stiti ce sexy era, toate femeile ar trebui sa aiba un astfel de barbat pe post de..."

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Gabi Cristea a dezvaluit idealul de barbat si cum poti face, ca femeie, sa ai acces la el. Prezentatoarea TV a oferit cea mai simpla reteta.

"Buzunarele mele sunt doar false. Bucuria femeilor, de unde vine asta sa ne bagam mainile in buzunar! Eu nu am prins vremea aia cu buzunarele mari. Stateam acuma si am gandeam ca buzunarele au o conotatie aparte. De-a lungul vremurilor, ele au suferit transofrmari dramatice. La inceput, femeile aveau batista pe care le-o ofereau lor, parfumata si niste saruri pentru ca lesinau usor, in rest nimic. Barbatii au avut buzunare de popa.

Intre timp, femeile s-au emancipat si au inceput sa s emareasca si buzunarele.

In anii '90 cand industria modei era in floare, lucrurile au evoluat. Acum, poarta posetute in care nu incape aproape nimic. Orice femeie are nevoie acum de un barbat pe post de poseta. In prezent, eu am numai posete mici, am avut si papornite si la un moment dat, Tavi mi-a zis ca ar trebui sa port geanta mare.

Am facut intocmai pana nu am mai putut sa car, imi pica umarul, asa ca i-am dat-o lui. Stiti ce sexy era, asa cu poseta, noroc ca era noapte..."

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies