Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 7

Gulseren trece prin momente dificile in casa lui Cihan!

Simtindu-si casnicia in pericol, Dilara o viziteaza pe Gulseren pentru a discuta problema fiicelor lor, dar si pentru a-i transmite acesteia ca Cihan o sustine si formeaza inca un cuplu fericit. Dilara le invita pe Gulseren si Hazal la masa, pentru a discuta despre viitorul celor doua fete, dar si pentru ca acestea sa se cunoasca mai bine.

Pe de  alta parte, Cihan se preocupa, din umbra, de viata fiicei sale biologice si de Gulseren, careia ii asigura un nou loc de munca. Barbatul stabileste un plan impreuna cu Derya, prietena acesteia, care urma sa o convinga pe Gulseren sa renunte la postul de la fabrica de textile si sa accepte un loc de munca intr-o agentie de turism.

Intre timp, Cihan gaseste lantisorul lui Gulseren in masina sa si il pastreaza in buzunarul hainei sale, insa tatal acestuia il gaseste din intamplare si decide sa il foloseasca atunci cand va fi nevoie.

Gulseren si Hazal merg in vizita la familia Gurpinar, la invitatia Dilarei. Cina are ca scop discutia celor trei parinti despre viitorul fiicelor lor, insa, intre timp, Dilara isi schimba planul, dorindu-si sa o convinga pe Hazal sa locuiasca impreuna.
La un moment dat isi face aparitia si Keriman care nu ezita sa ceara din nou bani in schimbul lui Hazal. Vizibil afectat de problema ridicata de aceasta, tatal lui Cihan le reproseaza celor doua femei ca nu isi doresc o apropiere intre cele doua familii, ci sunt interesate doar de bani. Ba mai mult, batranul ii arata lantisorul lui Gulseren, gasit in haina lui Cihan, acuzand-o fatis ca vrea sa le destrame familia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate