Furtuna devastatoare in Barlad si Constanta VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:23

Cerul s-a intunecat dintr-o data, iar vantul care sufla cu putere i-a speriat pe cei aflati prin oras.Oamenii s-au adapostit pe unde au putut de stropii grei de ploaie

Din cauza vantului puternic acoperisul unei cladiri din centrul Barladului s-a desprins si a cazut peste masinile aflate pe strada. Cand au vazut acoperisul cazut peste masini, oamenii au chemat pompierii. Mare noroc au avut cei aflati in apropierea dezastrului.Au scapat doar cu o sperietura zdravana. 

Traficul în oras a fost paralizat mai bine de doua ore, timp în care autoritatile au curatat zona. Din pacate, proprietarii masinilor avariate s-au ales cu pagube serioase. Daca
la Barlad, natura s-a dezlantuit cu furie. La Constanta, ploaia le-a adus turistilor aflati pe litoral un spectacol de culoare naturala.Ieri,la ora 19.00, pe cer si-au facut aparitia doua curcubee superbe.  


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!