Fuma de 8 ani de zile si nu avea de gand sa se lase, dar intr-o dimineata a incremenit cand a vazut ce i-a iesit din gura dupa o criza de tuse: "Dumnezeule, ce e asta?!" A pus mana pe telefon si s-a filmat in timp ce tusea. Imaginile sunt socante

Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare si a socat mii de oameni din intreaga lume prin duritatea lui.

Filmuletul a fost realizat de un barbat care era fumator inrait de 8 ani de zile si care, din aceasta cauza, incepuse sa aiba crize de tuse din ce in ce mai dese.

Totul a culminat cu momentul in care el a inceput sa elimine, prin tuse, gudronul negru ce se acumula in plamanii lui. Omul spune ca a fost profund marcat in momentul in care a vazut cum ii iese din gura o masa gelatinoasa neagra, extrem de neplacuta.

Atunci a luat decizia sa se lase de fumat si spune ca, de atunci, viata lui s-a schimbat complet.

"Rupeam in fiecare zi cel putin doua pachete de tigari, timp de 8 ani de zile am fumat ca un sarpe. Au inceput crizele de tuse, dar nu le-am dat importanta. Abia cand am vazut ce imi iese din gura am stiut ca e ceva serios si ca, daca mai continui sa fumez, nu o sa fie bine deloc. Lasati tigarile, va distrugeti singuri sanatatea", spune el.

Va avertizam ca imaginile sunt socante:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate