Fuego a vorbit despre stilul lui vestimentar! Iata ce marturisiri a facut cantaretul despre importanta hainelor in cariera si la ce trucuri recurge pentru a fi mereu elegant pe scena

Cantaretul a subliniat ca doar pe scena si-a definit un anumit stil vestimentar si colaboreaza cu un mare designer roman.

Suprins de echipa "Teo Show" la cabina de machiaj, pregatindu-se pentru filamrile de la "Bravo, ai stil!", Fuego a declarat ca este onorat sa fie invitat la o emisiune cu un astfel de profil si a vorbit despre propriul stil vestimentar.

Intrebat ce inseamna pentru el stilul vestimentar si cat de multa importanta acorda acestui aspect, Fuego a raspuns ca in viata privata prefera sa poarte doar ceea ce ii place, iar in ceea ce priveste aparitia sa pe scena, acesta a marturisit ca poarta de patru ani, haine create de Doina Levintza, despre care considera ca il reprezinta foarte bine.

"Important e sa porti ceea ce iti face placere! In viata de toate zilele, nu umblu in haine de firma! A sta numai in pijamale! De vreo patru ani am ales sa port tinute create de Doina Levintza! Am ales sa port aceste tinute deoarece consider ca dau bine cu mizica mea! Cel mai bine ma simt cand sunt imbracat lejer! Port blugi simpli, imi plac chestiile haioase!", a spus Fuego.

Nu ratati aparitia de senzatie a artistului, in cadrul galei eliminatorii a emisiunii "Bravo, ai stil!", din aceasta duminica, de la ora 20:00.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate