Frumusetea si bisturiul merg mana in mana? Uite cu cine vor sa semene romancele VIDEO

Frumusetea si bisturiul merg mana in mana? Uite cu cine vor sa semene romancele VIDEO

Cand vine vorba de frumusete, romancele si-ar dori sa arate precum Kylie Minogue, Beyonce sau Shakira. Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara? Mai toate femeile se intreaba asta. Nu de putine ori, insa, romancele isi doresc sa arete precum divele internationale.

Daca J-Lo le  fascineaza pe unele romance cu posteriorul ei foarte sexy, la  capitolul buze si ochi, alte vedete detin suprematia. Multe fete tinere si-ar dori sa aiba ochii precum faimoasa Elizabeth Taylor. Daca la trasaturile fetei, romancele au standarde internationale, in ceea ce priveste aspectul picioarelor, preferintele se modifica. Andra este considerata sexy de multe romance care si-ar dori sa aiba picioarele ei.

Cu toate ca la capitolul modele, romanecele nu au dubii, putine sunt cele care ar apela la chirurgia plastica pentru a-si modifica in totalitate corpul. Recurg mai mult la retusuri. Implanturile mamare si rinoplastia sunt cele mai solicitate operatii de infrumusetare. Nici nu e de mirare! Efectul acestor interventii chirurgicale este uimitor. Un bust proeminent le da femeilor incredere in ele insele, iar un nas fin le intinereste cu cel putin 5 ani. Insa, frumusetea artificila costa si pentru multe femei ramane doar un vis.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies