Fructul longevitatii. Tine batranetea si cancerul la distanta!

Acest fruct magic, goji, numit si fructul longevitatii, consumat de celebritati precum Christina Aguilera, Gisele Bundchen si Salma Hayek, a devenit in ultima perioada noul secret al sanatatii varstnicilor iar popularitatea lui a cunoscut o binemeritata crestere, datorita multiplelor beneficii aduse corpului uman.

Goji a reprezentat un pilon important al medicinei traditionale chineze. Recent, oamenii de stiinta au descoperit ca fructul de goji este unul dintre cele mai bogate in nutrienti.

Aceste fructe au in compozitia lor 21 de minerale, printre care fier, magneziu, potasiu, calciu, fosfor sau seleniu, 18 aminoacizi si 8 substante esentiale vietii. De asemenea, contine vitamina C in cantitati foarte mari (de 400 de ori mai mult decat in portocale) si vitaminele B1, B2, B6 sau vitamina B12.

O alta vitamina este vitamina E, destul de rar intalnita in alimente, si extrem de benefica. Mai contine polizaharide si monozaharide, acizi grasi nesaturati, inclusiv acid linoleic, acid alfa-linolenic, acid beta-sitosterol si alti fitosteroli.

Aflati ce alte beneficii aduce acest fruct pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate