Franjuri de vita cu ruccola, parmezan si masline iuti

,

Nu pierde o noua reteta semnata Antonio Passarelli care iti va incanta papilele gustative!

Aveti nevoie de: 300 gr antricot vita, ulei de masline extravirgin, sare, piper, usturoi, oregano, 50 ml vin alb, 1 lingurita de otet vin rosu, 1 legatura de ruccola, 50 gr de masline verzi, 1 ardei iute uscat, 40 gr parmezan.

Se freaca un vas cu usturoi si apoi se taie carnea franjuri. Se condimenteaza in vasul respectiv cu sare, piper, oregano si ulei de masline. Se taie ruccola, se pregatesc maslinele taiate felii si condimentate cu ulei aromatizat cu ardei iute.



Se trage foarte repede in tigaie carnea fara nicio alta aduagare de grasime si se stinge cu otet si apoi cu vin. Se pune pe o farfurie, se acopera cu roccola, se contimenteaza ruccola cu sare, piper si ulei de masline si apoi se fac fulgi de parmezan care se pun peste si se contimenteaza tot.

##VIDEO112173##

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Daniel Funeriu, apel către Iohannis, Cîţu şi preşedinţii de partide: Cel puţin 5 miliarde de euro pentru copiii din România

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies