FOTOGRAFII SOCANTE! Fortau CAINII sa inghita pachete intregi cu droguri apoi ii spintecau pentru a le recupera

FOTOGRAFII SOCANTE! Fortau cainii sa inghita pachete intregi cu droguri apoi ii spintecau pentru a le recupera

75 de traficanti din nordul Italiei si Roma au fost arestati dup ace au fost prinsi ca folosesc caini pe post de ascunzatoare pentru droguri.

 Politistii au descoperit ca cel putin 50 de caini au murit dup ace au fost spintecati pentru recuperarea drogurilor.

De cativa ani se stie ca traficantii folosesc caini de talie mare pentrua a scunde pachete intregi cu droguri. Acestia sunt fortati sa le inghita si cand vor sa scoata pachetele si cand pericolul constituit de autoritati a trecut, ii spinteca si le recupereaza. Un caz socant a avut loc in America cand autoritatile au descoperit in burta unui caine pachete imense cu droguri.

Traficantii obligasera animalul, prin nu se stie ce metoda sa ingereze cocaina pentru a fi transportata la bordul unui avion. Autoritatile au observat ca animalul se simtea rau si astfel au descoperit drogurile. Se pare caa tunci cainelui i se facuse o operatie in interiorul stomacului pentru a introduce drogurile. In urma inciziei, cainele nu si-a putut reveni si dadea semen ca se simte tot mai rau. In unele cazuri, daca drogurile se desfac in interiorul animalului, acesta moare in chinuri groaznice.

Autoritatile au reusit sa salveze cativa caini de la aceste tratamente ingrozitoare sis a puna man ape traficantii care se foloseau de ei in acest mod crud.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate