Foto viral! Cum doarme Traian Băsescu în timpul discursului Papei Francisc! Poza care a făcut ocoul internetului

Papa în România 2019. Suveranul Pontif a venit în România vineri, 31 mai 2019, într-o vizită istorică.


In articol:

Călătoria apostolică a Papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, şi se desfăşoară sub genericul "Să mergem împreună”.

Papa în România 2019

După aterizarea în București, Papa Francisc a ținut un discurs istoric la Palatul Cotroceni.

"Adresez salutul meu cordial şi mulţumirile mele domnului preşedinte şi doamnei premier pentru invitaţia de a vizita România. Îl salut pe membrii corpului diplomatic şi pe membri societăţii civile. Pe fratele meu Daniel ţin să îl salut cu iubire frăţească. (…) Îl salut cu drag pe episcopi, preoţii şi toţi membrii Bisericii Catolice. Sunt bucuros să mă găsesc în frumoasa dumneavoastră ţară, la 20 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II- lea şi când ţara dvs deţine preşedinţia Consiliului UE, la 30 de ani când ţara dvs s-a eliberat de la regimul comunist", a declarat Papa Francisc, în discursul de la Palatul Cotroceni.

Citeste si: Papa în Romania 2019. Ce mesaj a transmis Papa Francisc pe rețelele de socializare înainte de venirea în România

Papa în România 2019

Discursul său a fot aplaudat de sutele de invitați prezenți la importanta ceremonie. Printre fețele cunoscute de pe scena politică românească s-a aflat și fostul președinte al României, Traian Băsescu. Se pare că Băsescu nu a fost foarte impresionat de vorbele Papei și a ațitpit in timpul discursului. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Iată o captură foto cu Băsescu ațipit în timpul discursului Papei Francisc:

Sursa foto: Facebook

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate