FOTO EXCLUSIV! Puzderie de vedete la premiera serialului turcesc “Furtuna pe Bosfor”! Productia va fi difuzata de Kanal D din 5 octombrie

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:27

Vizionarea primului episod al productiei “Furtuna pe Bosfor”, care va fi difuzata de postul Kanal D incepand cu 5 octombrie, a reunit cele mai indragite vedete de televiziune intr-o sala de cinema.

 

FOTO EXCLUSIV! Puzderie de vedete la premiera serialului turcesc “Furtuna pe Bosfor”! Productia va fi difuzata de Kanal D din 5 octombrie
Vizionarea primului episod al productiei “Furtuna pe Bosfor”, care va fi difuzata de postul Kanal D incepand cu 5 octombrie, a reunit cele mai indragite vedete de televiziune intr-o sala de cinema.
Ilinca Vandici, Simona Patruleasa, Cristina Siscanu, Silvia Ionita si simpaticul Axinte sunt fani ai serialelor turcesti si abia asteapta sa urmareasca revelatia anului.
“Sunt o mare admiratoare a serialelor turcesti. Mi-a placut in special “O mie si una de nopti”. Imi plac foarte mult actorii si consider ca aceste seriale se apropie foarte mult de realitate. Am sa urmaresc “Furtuna pe Bosfor” despre care am auzit numai lucruri bune. In ceea ce il priveste pe sotul meu, si el este pasionat de seriale. A urmarit “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” chiar si in reluare”, a spus Cristina Siscanu care a mers la eveniment alaturi de Stefania, frumoasa mostenitoare a lui Madalin Ionescu.
“Furtuna pe Bosfor”, revelatia momentului in materie de seriale turcesti, va fi difuzat la Kanal D incepand din 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. Productia (”Paramparca” – titlu original) a inregistrat un succes urias in Turcia si il are in distributie, in rolul principal, pe Erkan Petekkaya, cel care l-a interpretat pe Riza in serialul “Dila” si pe Ali in “Tradarea”.
Intra pe woobiz.ro si vezi mai multe imagini de la eveniment!

Ilinca Vandici, Simona Patruleasa, Cristina Siscanu, Silvia Ionita si simpaticul Axinte sunt fani ai serialelor turcesti si abia asteapta sa urmareasca revelatia anului.“ Sunt o mare admiratoare a serialelor turcesti. Mi-a placut in special “O mie si una de nopti”. Imi plac foarte mult actorii si consider ca aceste seriale se apropie foarte mult de realitate.

Am sa urmaresc “Furtuna pe Bosfor” despre care am auzit numai lucruri bune. In ceea ce il priveste pe sotul meu, si el este pasionat de seriale. A urmarit “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” chiar si in reluare”, a spus Cristina Siscanu care a mers la eveniment alaturi de Stefania, frumoasa mostenitoare a lui Madalin Ionescu.

Furtuna pe Bosfor ”, revelatia momentului in materie de seriale turcesti, va fi difuzat la Kanal D incepand din 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. Productia (”Paramparca” – titlu original) a inregistrat un succes urias in Turcia si il are in distributie, in rolul principal, pe Erkan Petekkaya, cel care l-a interpretat pe Riza in serialul “Dila” si pe Ali in “Tradarea”.

Intra pe wowbiz.ro si vezi mai multe imagini de la eveniment!

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies