[Foto] Cine este 'Cel mai SEXY barbat in viata' pe 2018!

Distinctia i-a fost oferita de revista People.

Actorul britanic Idris Elba a primti distinctia de “Cel mai sexy barbat in viata”, pe anul 2018, din partea revistei People. 

“Nu mi-a venit sa cred cand am auzit! M-am dus in fata oglinzii si m-am uitat la mine. Mi-am zis  ‘Da, esti un pic sexy astazi’. Dar, ca sa fiu cinstit, a fost doar un sentiment placut. A fost o surpriza placuta. Mi-a crescut, cu siguranta, increderea in mine,” a declarat Elba pentru revista People.

In ultimii ani vedete precum Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney si Channing Tatum au mai primit aceasta titulatura din partea revistei People. Pana acum, doar doi barbati de culoare – Denzel Washington si Dwane „The Rock” Johnson au primit aceasta distinctie in 1996, respectiv 2006.

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost recompensat, in 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele in care a jucat se numara "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Intunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) si "Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom" (2013). De asemenea, a jucat in serialul american "The Wire".

 

 

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate