Fosta iubita a lui BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste inifinta") a dezmintit stirea despre criza de gelozie provocata lui Fahriye Evcen! Iata ce mesaj a transmis Ceylan Capa pe contul ei de socializare la adresa publicatiei care a scris acest subiect!

Carismaticul Burak Ozcivit a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Ceylan Capa, fiica unui celebru afacerist turc, cu cativa ani inainte de a forma un cuplu cu Fahriye Evcen.

Se pare ca stirea aparuta in cursul zilei de ieri, in ziarul "Posta", care a scris despre faptul ca Fahriye Evcen ar fi suferit o criza de gelozie la intalnirea neasteptata cu fosta iubita a celui ce urmeaza in scurt timp sa ii devina sot a fost dezmintita chiar de Ceylan Capa. Tanara s-a aratat destul deranjata de articolul malitios scris de publicatia respectiva, careia i-a adresat un mesaj pe contul ei de socializare.

Citeste si: EMIR din "Dragoste infinita", INTERVIU ULUITOR despre rolul controversat din serialul-fenomen, pentru celebra revista culturala "Episode Dergi"! Iata ce raspunsuri inedite a oferit sarmantul KAAN URGANCIOGLU si in ce ipostaze senzationale a fost surprins! VEZI imagini spectaculoase!

"Stirea aparută în ziarul "Posta" in data de 25 iunie 2017 si de care am luat cunostinta cand eu eram de o saptamana cu familia în vacanta in strainatate, nu este conforma cu realitatea. Odata cu faptul ca inteleg stresul pe care il traiti in lipsa de subiecte, m-as bucura să nu ma faceti subiectul scenariilor imaginatiei unora!", a spus Ceylan Capa.

Ziarul cu pricina a scris ca Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au luat masa, zilele trecute, intr-un restaurant de lux din Cihangir, unde se afla si fosta iubita Ceylan Capa, care s-ar fi asezat vis a vis de masa celor doi indragostiti. Iar la un moment dat, fosta iubita a actorului ar fi inceput sa vorbeasca tare despre acesta si sa rada in hohote cu cei care o insoteau. Acela ar fi fost momentul in care Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au ridicat si au plecat in graba, din cauza geloziei iubitei sale.


(sursa: posta.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate