Folosirea apei potabile, INTERZISA! Care sunt zonele cu probleme

robinet

Potrivit unui comunicat de presa trimis duminica de Directia de Sanatate Publica Prahova, interdictia privind consumului apei in zonele de centru si de nord ale municipiului Poloiesti se mentine.

Masura a fost luata in urma unei avarii majore aparute la o conducta operata de Apa Nova. Acest anunt vine dup ace Apa Nova sustinea, sambata seara, ca s-a gasit o solutie tehnica si ca apa ar putea fi consumata.

„Aceasta interdictie de consum al apei se va mentine in continuare pana la confirmarea incadrarii apei furnizate an parametrii de potabilitate in zonele afectate, iar consumatorii din aceste zone vor respcta interdictia de consum pentru a fi evitat riscul de aparitie a bolilor asociate consumului de apa care  nu se incadreaza in parametrii de potabilitate”, anunta DSP Prahova intr-un comunicat dat publicitatii duminica, potrivit digi24.ro.

In aceste zone apa poate fi folosita doar pentru “evacuarea apelor uzate fecaloid-menajere” si recomanda populatiei sa foloseasca doar apa imbuteliata pentru consum, iar cei care nu au aceasta posibilitate sa fiarba cel putin doua minute apa de la robinet inainte de a o consuma sau folosi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate