Florin Cioaba A MURIT. Autointitulatul rege al romilor avea 58 de ani. Trupul neinsufletit al lui Florin Cioabava fi adus in tara cu un avion privat

,
Florin CioabaA MURIT. Autointitulatul rege al romilor avea 58 de ani. Trupul neinsufletit al lui Florin Cioabava fi adus in tara cu un avion privat

UPDATE Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara luni, cu un avion privat

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei.

 

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara in cursul zilei de luni, in functie de incheierea formalitatilor la Ambasada Romaniei din Turcia, transportul urmand sa fie facut cu un avion privat, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei.

Rudele lui Cioaba aflate la spitalul din Antalya au contactat deja o firma locala de servicii funerare, care ar urma sa se ocupe inclusiv de documentele necesare si de asigurarea transportului pana la resedinta din Sibiu a "regelui" romilor, au mai spus sursele citate.

Potrivit acelorasi surse, o parte a rudelor lui Florin Cioaba se vor intoarce duminica in tara, tot cu avionul, in vederea pregatirilor pentru inmormantare.

In demersurile pentru repatrierea lui Florin Cioaba se implica si personalul din Ambasada Romaniei la Ankara si din Departamentul Afaceri Consulare din Centrala MAE de la Bucuresti, la solicitarea de asistenta venita din partea membrilor familiei.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei.

Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11.10, in urma unui stop cardio-respirator.

Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca tatal sau a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

Dorin Cioaba a mai spus ca tatal sau se simte "mai bine" dupa interventia facuta vineri, despre care afirma ca a fost una "salvatoare".

Tot Dorin Cioaba a spus ca la spitalul Akdeniz Üniversitesi a fost adusa, pe banii familiei, aparatura medicala inchiriata, necesara pentru tatal sau.

In urma operatiei, Florin Cioaba a avut nevoie de concentrat trombocitar, folosit la transfuzii de sange, au declarat, tot sambata, apropiati ai familiei.

Potrivit surselor citate, la spitalul din Antalya au venit mai multe rude ale lui Florin Cioaba si alti membri ai comunitatii romilor.( sursa Mediafax)

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

FOTO Angajatul unic în România: Scrie Tomosuri sinodale și alte acte sau gramate cu valoare istorică ale Patriarhiei Române

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies