Fiul unui renumit artist autohton, prins drogat la volan! Iata precizarile facute de Politia Rutiera!

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 ian 2021, 22:40
Foto(5)

Fiul lui Marian Ionescu, Carmin, prins drogat la volan.

Fiul unui renumit artist autohton, prins drogat la volan! Carmin Mihai Ionescu,

fiul lui Marian Ionescu, component al trupei „Direcția 5”, a fost prins drogat la volan, în dimineața zilei de duminică, 9 august, în jurul orei 00:51, potrivit unui comunicat al Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei.

(sursa foto: cancan.ro)

Fiul unui renumit artist autohton, prins drogat la volan!

Acesta a fost oprit în trafic, pentru un control de rutină, în zona

Piața Presei Libere, fiind verificat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În acest caz s-a întocmit dosar penal.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Numele lui Carmin Ionescu a apărut în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”

Carmin Ionescu a apărut în mai multe scandaluri legate de jocurile de noroc și bani luați cu împrumut, dar și droguri, totul culminând cu apariția numelui său în dosarul „stupefiante pentru VIP-uri”, în 2018, potrivit Libertatea.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, trebuie să să îndeplinească 10 condiții pentru ca PNL să îl mai susțină la viitoarele alegeri

Atunci, mai multe vedete importante au fost audiate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc.

Printre cei care au stat față în față cu oamenii legii și au dat declarații se numărau Răzvan Ciobanu, Carmin Ionescu, Elis Armeanca, dar și prezentatorul Oreste Teodorescu. Carmin Mihai nu a fost acuzat de nicio faptă, în acest dosar. (sursa: gandul.ro)