Fiul Marioarei Murarescu la TEO SHOW: “Nu ma intereseaza ce scriu ziarele despre mine!”

Astazi, in emisiunea “TEO SHOW”, de la Kanal D, Teo Trandafir a dezbatut alaturi de invitatii ei – Aurelian Preda, Florin Vasilica, Maria Slaru si Gelu Voicu, subiectele scrise de ziaristi in urma trecerii in nefiinta a Marioarei Murarescu.

 

Fiul Marioarei Murarescu la TEO SHOW: “Nu ma intereseaza ce scriu ziarele despre mine!”
Astazi, in emisiunea “TEO SHOW”, de la Kanal D, Teo Trandafir a dezbatut alaturi de invitatii ei – Aurelian Preda, Florin Vasilica, Maria Slaru si Gelu Voicu, subiectele scrise de ziaristi in urma trecerii in nefiinta a Marioarei Murarescu. La doar cateva zile de la decesul prezentatoarei TV, in presa au aparut speculatii cu privire la tatal fiului ei, Petre Murarescu.
In ultimele zile, s-au vehiculat in presa mai multe variante referitoare la identitatea tatalui copilului Marioarei Murarescu. Printre numele expuse in mass-media se numara si cel al regretatului Liviu Vasilica. De-a lungul anilor, Marioara Murarescu a refuzat sa vorbeasca despre barbatul care i-a daruit un copil. Intrebat ce parere are despre acest subiect, Petre Murarescu, fiul acesteia, a declarat ca nu-l deranjeaza ce scriu ziarele.
“Nu, nu ma deranjeaza nimic din ce s-a scris in ultima perioada in presa pentru ca fiind de mic pe langa mama, am invatat sa nu ma las influentat de aceste lucruri. Nu vreau sa comentez nimic pe tema asta”, a spus Petre Murarescu.
Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

La doar cateva zile de la decesul prezentatoarei TV, in presa au aparut speculatii cu privire la tatal fiului ei, Petre Murarescu.In ultimele zile, s-au vehiculat in presa mai multe variante referitoare la identitatea tatalui copilului Marioarei Murarescu.

Printre numele expuse in mass-media se numara si cel al regretatului Liviu Vasilica. De-a lungul anilor, Marioara Murarescu a refuzat sa vorbeasca despre barbatul care i-a daruit un copil. Intrebat ce parere are despre acest subiect, Petre Murarescu, fiul acesteia, a declarat ca nu-l deranjeaza ce scriu ziarele. 

Nu, nu ma deranjeaza nimic din ce s-a scris in ultima perioada in presa pentru ca fiind de mic pe langa mama, am invatat sa nu ma las influentat de aceste lucruri. Nu vreau sa comentez nimic pe tema asta”, a spus Petre Murarescu.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.
##VIDEO101142##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate