Fiul lui Miron Cozma, retinut de politie dupa ce s-a urcat beat la volan si a facut accident

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 17 oct 2018, 09:48

In noaptea de marti spre miercuri, fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a intrat cu masina intr-un stalp, intr-o intersectie din Timisoara, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

 Se pare ca tanarul se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Potrivit politistilor, Dan Cozma, in varsta de 37 de ani, a intrat intr-un stalp de iluminat public, aflat in intersectie, dupa ce a ratat o curba si a patruns pe spatiul verde. Imediat dupa provocarea accidentului, soferul a fugit, insa a fost, in scurrt timp, prins de politisti pe o strada din apropiere.

Barbatul a fost verificat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,29 mg/l alcool pur in aerul expirat.

“Un barbat a condus un autoturism in intersectia din Piata Balcescu in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a intrat intr-un stalp. In urma testarii cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Timisoara in vederea recoltarii probelor de sange. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului”, a declarat, miercuri dimineata, purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Aurora Voicila, potrivit mediafax.ro.

Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat in trecut cu suspendare pentru alcool la volan.

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!